Miten käsittelemme yhteydenottolomakkeella lähettämiäsi tietoja?

Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Kansainvälinen Vapaamuurarijärjestö Miehille ja Naisille LE DROIT HUMAIN Suomen Liitto ry
Uudenmaankatu 23 B 10, 00120 Helsinki

Sähköposti: info@droithumain.fi
Puhelin: 050 305 5420

Käsittelyn tarkoitukset ja käsittelyperuste

Käsittelemme yhteydenottolomakkeella lähettämiäsi tietoja pitääksemme Sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä kanssasi selvittää soveltuvuuttasi vapaamuurariuteen. Käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Henkilötietojesi käsittely ei perustu lakisääteiseen velvoitteeseen tai sopimukseen.

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme niitä tietoja, joita lähetät meille yhteydenottolomakkeella.

Ketkä lähettämiäsi tietoja käsittelevät?

Lähettämäsi tiedot välitetään ensin niille yhdistyksemme jäsenille, jotka ovat ottaneet vastatakseen internetin kautta tulevien yhteydenottojen käsittelyn. Lomakkeen tiedot välitetään näille henkilöille sähköpostitse vastaavalla tavalla, kuin jos lähettäisit sähköpostia suoraan sähköpostiosoitteeseemme. Sähköposti voidaan välittää edelleen niiden työpajojen edustajille, joiden jäseneksi Sinun arvioidaan parhaiten sopivan, tai joiden olet merkinnyt Sinua kiinnostavan.

Henkilötietojen siirrot EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Emme tarkoituksellisesti siirrä tietojasi EU- tai ETA-alueen ulkopuolella. Sähköpostiliikenteessä voi Sinun tai jäsentemme käytössä kuitenkin olla palveluita, jotka siirtävät lähettämiäsi tietoja EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle omien ehtojensa mukaisesti.

Henkilötietojen säilytysaika

Tietojasi säilytetään sen ajan, kuin se on yhteydenoton hoitamiseksi tarpeellista. Vanhentuneiden yhteydenottojen tiedot pyritään poistamaan vuosittain.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröitynä Sinulla on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti oikeus:

– saada tieto henkilötietojesi käsittelystä;
– saada pääsy omiin tietoihisi ja tarkastaa itseäsi koskevat yhdistyksen käsittelemät henkilötiedot;
– vaatia epätarkan ja virheellisen henkilötiedon oikaisua ja tietojen täydentämistä;
– peruuttaa antamasi suostumus henkilötietojen käsittelyyn milloin tahansa;
– vaatia henkilötietojesi poistamista tai henkilötietojesi käytön rajoittamista.

Rekisteröidyn tulee esittää edellä mainitun oikeuden toteuttamista koskeva pyyntö yhdistyksen hallitukselle. Yhdistyksen hallitus käsittelee pyynnön ja arvioi, miltä osin pyyntö voidaan toteuttaa huomioiden lainsäädäntö. Perusteettoman tai kohtuuttoman pyynnön tapauksessa yhdistys voi veloittaa maksun tai kieltäytyä toteuttamasta pyyntöä.

Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus asianomaiselle valvontaviranomaiselle taikka sen EU:n jäsenvaltion valvontaviranomaiselle, jossa rekisteröidyn asuinpaikka tai työpaikka sijaitsee, mikäli rekisteröity katsoo, että yhdistys ei ole käsitellyt henkilötietoja soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.