Looshin 718 Suvantola logo

Looshi 718

Suvantola

OR Tampere

Tampereella toimiva vapaamuurarilooshi Suvantola on perustettu 1920. Se on Suomen vanhin toimiva looshi. Jäseniä meillä on eri ikäluokista ja eri puolilta Suomea.

Tarjoamme sinulle yhteisön, jossa voit perehtyä vapaamuurariuden ikiaikaisiin mysteerehin. Muurari-työskentely tapahtuu kuukausittaisissa seremoniallisissa kokouksissa. Kokouksemme sisältävät esimerkiksi keskustelua, musiikkia ja harjoitusaiheita jäsenien omista kiinnostuksen kohteista ja vapaamuurariaiheista. Kokoustemme sisältö on monipuolisesti antoisa. Looshityöskentelymme on luonteeltaan rituaalista ja sen opetukset on kätketty symboliikkaan.

Jäsenyys

Vapaamuurarius on henkilökohtainen valinta. Siksi muurariuteen ei kutsuta vaan pyritään. Toivomme pyrkijältä avointa mieltä ja vahvaa sitouytumista ihmisyydessä kehittymiseensekä säännöllista osallistumista toimintaamme. Vapaamuurarius sopii ihmiselle, joka on kiinnostunut kehittämään omaa ajatteluaan ja tutkimaan elämän syvempiä merkityksiä.

Jäseneksi voi pyrkiä esim. soittamalla tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot hieman itsestäsi. Otamme yhteyttä!