Looshin 718 Suvantola logo

Looshi 718

Suvantola

OR Tampere

Tampereella toimii jo vuonna 1920 perustettu, Suomen suurin yhteisvapaamuurarilooshi Suvantola.  Jäsenemme ovat hyvin eri ikäluokista ja eri puolilta Suomea.

Tarjoamme sinulle ihmisyyden työyhteisön, jossa voit perehtyä vapaamuurariuden ikiaikaisiin mysteerehin. Muurari-työskentely tapahtuu kuukausittaisissa seremoniallisissa kokouksissa, jotka sisältävät esimerkiksi keskustelua, musiikkia ja harjoitusaiheita jäsenien omista kiinnostuksen kohteista sekä vapaamuurariaiheista. Sisältö pidetään monipuolisen antoisana läpi vuoden. 

Looshityöskentelymme on luonteeltaan rituaalista ja sen opetukset on kätketty symboliikkaan.

Jäsenyys

Vapaamuurariksi ei koskaan kutsuta vaan pyritään, sillä se on aina henkilökohtainen ja vapaa valinta. Toivomme pyrkijältä avointa mieltä ja vahvaa sitoutumista omaan itseensä, kehittymiseen ihmisyydessä, sekä säännöllistä osallistumista toimintaamme. 

Vapaamuurarius sopii hyvin ihmiselle, joka on kiinnostunut kehittämään omaa ajatteluaan ja tutkimaan elämän syvempiä merkityksiä.

Jäseneksi voit pyrkiä joko looshimme kotisivulta tai lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot hieman itsestäsi. Ota meihin yhteyttä, niin palaamme asiaan.